Glazuur behandeling

Tandglazuur kan aangetast worden of versleten raken door direct na het eten je tanden te poetsen, of door zuurhoudende voedingsmiddelen te eten of te drinken. 
Ook tekort aan Vitamine D of beschadiging aan het gebit kan zorgen voor een ''poreus'' / ''beschadigd'' glazuur. In dit geval is het raadzaam om door ons, een mondhygiënist  of tandarts het glazuur te laten herstellen / repareren. 

Het repareren van het glazuur is behoorlijk duur, waardoor de meeste mensen kiezen voor een glazuur herstel. Een herstel van het glazuur is altijd voor tijdelijke aard.

Tijdelijk Herstellen van het glazuur.

Wij brengen een onschuldige glazuurgel aan op de tand, of wij lakken de tand in met een speciale tandlak, vervolgens harden wij dit uit met een krachtige ledlamp. 
Er ontstaat op deze manier een ''tijdelijk'' nieuwe glazuurlaag op de tand waardoor u drastisch minder gevoeligheid ervaart. Ook in combinatie met een bleekbehandeling is dit in sommige gevallen een goede uitkomst, door een kapot of poreus glazuur blijft het resultaat vaak minder lang zitten dan bij mensen met een gezond of kunstmatig hersteld glazuur.

Pijnloos & 100% Veilig.

Een van de meest gestelde vragen is of een glazuurbehandeling geen pijn doet? 
Het antwoord is gegarandeerd nee, u voelt van de behandeling niks, en het zorgt er juist voor dat de pijn in uw tanden afnemen. 
Omdat wij uitsluitend in onze vestigingen werken met mondhygiënisten en personen die afgestudeerd zijn in de mondzorg mag bij ons met uitzondering ook in salon's of praktijken een glazuurbehandeling worden toegepast.

Prijs : 

Of u uw glazuur laat herstellen door ons, of door een tandarts, deze behandeling valt (vaak) niet in uw verzekeringspakket. Bent u speciaal verzekerd? Overleg dan eerst met onze specialisten. U betaald bij ons de glazuurbehandeling zelf. Indien gewenst krijgt u een factuur dat u kunt opsturen naar uw verzekeringsmaatschappij zodat hun het bedrag terug kunnen storten op uw rekening mits u verzekerd bent.

Glazuur behandeling kost 19,95