Stel, u bent niet tevreden, of u zit met een klacht......

Onze specialisten bleken landelijk ruim 80 tot 120 mensen per week, per vestiging. Dit is behoorlijk veel, en hierbij doen de specialisten hun uiterste best u in volledige tevredenheid te behandelen. Bent u toch niet helemaal tevreden? Dat kan gebeuren, lees in dit geval wat u het best kunt doen. 

Stap 1. Praat met uw specialist

Vaak lost een verhelderend gesprek met uw specialist al veel op. Vraagt u daarom in eerste instantie om een verhelderend gesprek met uw specialist. U kunt een bel-afspraak maken met onze telefonist.  In zo’n gesprek kunt u aangeven wat u onduidelijk vindt of wat u dwars zit. De specialist kan dan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier heeft gedaan. Bovendien is het voor de specialist belangrijk te weten, dat u een probleem heeft. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

Een klacht met uw specialist bespreken is niet makkelijk. Toch is het goed dit te doen. Uw klacht geeft hem of haar de kans iets te herstellen en te verbeteren. Dat kan ook andere patiënten ten goede komen. Daarnaast is uw specialist ook uw vertrouwenspersoon, hij/zij zal uw klachten voor zichzelf houden, en het hier niet over hebben met andere klanten, of collega's. 

Enkele tips dat u kunt doen, voor u met de specialist belt. 
* reageer zo snel mogelijk;
* schrijf op waarover u wilt praten;
* bedenk van te voren wat u met het gesprek wilt bereiken;
* probeer het gesprek zo zakelijk mogelijk te houden;
* wees bereid samen tot een oplossing te komen;
* geef uw specialist de kans zaken te herstellen.

Ik kom er niet uit met de specialist. Of ik ben boos, en wil echt niet met de specialist spreken.

Wij vinden het enorm vervelend dat u het gevoel hebt dat u niet met de specialist kan praten, of dat u niet met de specialist tot een oplossing kan komen. 
In dit geval kunt u een officiële klacht indienen tegen de specialist, of over de behandeling. 
Dit kan onderaan deze pagina. Wij streven er naar binnen 2 weken te reageren. 

Ik heb een officiele klacht ingediend bij de eigenaar van WhiteSmileNederland. Wat nu ?

De eigenaar, of assistent buigt zich waarschijnlijk binnen 24 uur al over uw klacht. Hierbij wordt eerst gekeken naar de ernst van de klacht, en of de klacht serieus genoeg is voor een onderzoek. Mits de klacht toch ernstig beoogt, zal de eigenaar telefonisch contact met u opnemen, in vele gevallen komt de eigenaar bij u thuis zodat u uw klacht kunt toelichten. Hierna wordt er een onderzoek ingesteld naar de specialist die u heeft geholpen, en er wordt contact opgenomen met de overige klanten van die dag. 

Gesprek met de specialist. 

De specialist wordt uitgenodigd op gesprek, en er wordt gekeken, en geluisterd naar zijn/haar kant van het verhaal. 

Als de klacht grondig genoeg is onderzocht, wordt er gekeken of de klacht terecht is. 
Dit is helaas noodzakelijk omdat elk bedrijf wel eens te maken krijgt met onterechte klachten.

Klacht toegewezen.

Uw klacht wordt toegewezen, dat betekend dat er met u wordt gekeken naar een passende oplossing. Dit bestaat uit : 
- Geld terug,
- Een nieuwe gratis behandeling (eventueel bij een andere specialist) 
- Een kortingsbedrag op een nieuwe behandeling. (eventueel bij een andere specialist) 
- Een excuus, maar geen vergoeding. 

Klacht afgewezen

Stel dat u klaagt omdat ''het resultaat minder is dan verwacht'' maar u heeft wel het aantal resultaat behaald waar wij mee adverteren,
of u klaagt omdat de behandelstoel niet lekker genoeg lag? Of omdat u een spin heeft gezien in een van onze filialen? Dan wordt uw klacht afgewezen. 
In dit geval zal er geen vergoeding en of korting worden toegewezen. 

Let op : Klachtenvoorwaarde.

- Uw klacht moet binnen maximaal 7 dagen na uw behandeling worden ingediend. 
Het kan ons allemaal gebeuren, werkzaamheden, kinderen, privémoeilijkheden, allerlei factoren waardoor u mogelijk de eerste tijd helemaal vergeet te melden dat u wellicht ontevreden bent met onze diensten. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, en de klacht zo goed mogelijk te kunnen bestuderen, vragen wij u binnen 7 dagen na uw behandeling een klacht in te dienen. Als er een te lange tijd zit tussen uw klacht, en de behandeling, dan wordt het voor ons moeilijk om uit te zoeken of de klacht gegrond is. Uw klacht zal mogelijk afgewezen kunnen worden. 

- Fake klachten zijn strafbaar. 
In het verleden is het wel eens voorgekomen dat men nooit onder behandeling is geweest, en op deze manier probeert geldt te verdienen. (Bijvoorbeeld : Jan heeft nog nooit zijn tanden laten bleken, maar eist wel zijn zogenaamde geldbedrag van 29,95 terug). 
Dit is een bekende vorm van oplichting waar meer bedrijven mee te maken hebben, onze klanten staan standaard in een klantensysteem, voor fake-klachten kan WhitesmileNederland overwegen een geldbedrag te sommeren van 69,95 exclusief eventuele gemaakte kosten. 
Omdat wij alle klachten afhandelen, kan een fake-klacht onnodig personeelsuren kosten, ook deze kosten zullen op u worden verhaald. 
Bij poging tot oplichting zal WhitesmileNederland overwegen om aangifte te doen. 

Heeft u een klacht, en komt u er niet uit met uw specialist ? 
Vul dan hier onder onze klachtenformulier in. Wij streven er naar z.s.m. contact met u op te nemen. 
Na het indienen van een officiële klacht over één van onze vestigingen, geldt een contactverbod tussen u, en de specialist die u heeft geholpen zolang als het onderzoek loopt. U wordt op de hoogte gesteld als het onderzoek is afgerond of stopgezet. 

Onderdelen met een * zijn verplicht om in te vullen.