Cursus - opleiding. Whitesmile Nederland.

Iedereen kan tandenbleken, maar u moet wel weten wat voor bleekmiddel u gebruikt, en hoe u een zo groot mogelijk resultaat kan behalen. 

Wij bieden een twee uur durende cursus aan voor 225.00 inclusief btw. (incl 3 bleeksessies t.w.v. 109,95)
Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten over het gebit, en je kan alle brandende onwetende vragen stellen aan jou specialist. 
Tijdens deze cursus leer je ook hoe de bleekgel aangebracht dient te worden, en voer je dit ook in praktijk uit. Hiervoor dien je wel zelf een model mee te nemen. (Vriendin, kennis, familielid, e.t.c.)

Als jij slaagt voor de cursus, dan mag je direct zelfstandig aan de slag. 
Als jij zakt voor de cursus, dan maakt de specialist met jou een nieuwe afspraak. Deze afspraak kost dan niks extra! 

Digitaal ontvang je van ons een certificaat. Deze kan je uitprinten, omlijsten, en ophangen!Hoe ziet een twee uur durende cursus - opleiding er uit ?

1. Wij verwelkomen u in één van onze speciale vestigingen. Vaak is dit een kamer voor opleidingen en cursussen. Wij voeren de cursussen niet uit waar andere klanten bij zijn. 

2. Wij beginnen met een kopje koffie, of een glaasje water nog voor de cursus begint. 

3. Wij starten met enkele vragen om een inschatting te krijgen over jou kennis binnen ons vak. 

4. De specialist zal u en uw model uitleggen hoe de behandeling precies in z'n werk gaat. Alle benodigdheden worden er bij gepakt, en stapje voor stapje wordt alles zo zorgvuldig mogelijk uitgelegd. 

5. Nadat de specialist alles heeft uitgelegd, is er een geruime tijd voor vragen. Hoe gek de vragen misschien ook in jou hoofd klinken, stel ze toch! Gekke vragen bestaan niet, en wij hebben liever dat wij een vraag 5x uitleggen, dan dat u ze niet stelt. 

6. De specialist doet precies voor hoe de bleekgel dient te worden aangebracht, en wat de werking is van de ingrediënten. 

7. Na dat u alle basis onderdelen heeft doorlopen samen met de specialist, kunt u zelfstandig aan de slag. U start samen met de specialist 3 sessie's op uw model. Deze sessie's voert u zelf uit. 

Tot slot. Hoort u direct of u geslaagd bent. 

Starter's pakket (optioneel)

Het bleken van de tanden is voor iedere starter een flinke investering, maar gelukkig betaald het zich ook erg snel terug. 

Als u bij ons een cursus volgt, krijgt u 325.00 korting.

Pakket zonder Cursus kost : 1325,00 .-
Pakket met Cursus kost : 999,95.-

Cursus zonder pakket kost : 225,00 
incl 3 bleeksessies t.w.v. 109,95

Let op. Starters pakket is niet aankoopbaar via webshop. 
Voor een starters pakket dient u telefonisch contact op te nemen, of een whatsapp / sms bericht te sturen naar 06-400-710-51.