Over ons

Een stralende lach draagt veel bij aan de persoonlijke uitstraling en bepaalt voor een belangrijk deel het uiterlijk. Niet voor niets wordt beweerd dat lachen goed voor de gezondheid is. Een goedverzorgd gebit geeft extra zelfvertrouwen en draagt positief bij aan de kwaliteit van leven. Schaam jij je voor de kleur? Of wil jij ze gewoon wat opschonen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij werken uitsluitend met het meest veilige bleekmiddel van Europa, tevens is onze bleekegel goedgekeurd door de consumentenbond. (Non peroxide,)

WhiteSmile Nederland werkt met mensen die zijn afgestudeerd in de mondzorg.

Omdat wij meer doen dan uitsluitend het bleken van tanden is bij ons iedereen gecertificeerd, en of afgestudeerd in de mondzorg, daarnaast zijn 3 van onze 5 vestigingen aangesloten bij een tandartsen voor tandartsen en werken wij samen met Oral-B, (De nummer 1 tandpasta merk van Nederland)

Goede doelen.

Whitesmile Nederland steunt goede doelen, van elke klant die wij in één van onze vestigingen ontvangen leggen wij 0,50 cent aan de kant. 
Het einde van dat jaar doneren wij het totaalbedrag zonder aftrek aan '' K.I.D.S. Opvanghuizen in Vietnam'' Wij doen dit samen met onze partner's ''Fun X - Hartje Ommen - Bosman schadeherstel, en Omroep Max'' Afgelopen jaar was het totaal opbrengst maarliefst 21,948 euro en 82 cent. 

Behandeling mogelijkheden.

Wilt u weten welke behandelpakketten wij aanbieden? Klik dan hier. 
Bovenaan de website ziet u ook het kopje ''Behandelingen'' staan, hier vind u meer informatie over al onze behandelmogelijkheden. 

Ons team bekijken, en de scoren van een specialist bekijken? 

Meteen een afspraak maken?